קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות38
מגזין

מדף טלה צרוב עם טפנד פיסטוק

מדף טלה צרוב עם טפנד פיסטוק
מדף טלה צרוב עם טפנד פיסטוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 1204 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -112 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פיסטוקים, זיתי סריגנולן, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מדף טלה בגריל עם סלט פסטה ירקות גולמיים , מדף טלה עם פטרוזיליה , ומלתע טלה צרוב במחבת עם צ'ימיצ'ורי וסלט דלעת טריו צלוי עם גבינת עיזים וצנוברים .

הוראות

1
להכנת טפנד הפיסטוק: במעבד מזון מערבבים את הפיסטוקים, הזיתים, הצלפים, השום, עשבי התיבול והמחית. בזמן שהמכונה פועלת מטפטפים לאט שמן זית עד שהתערובת הופכת לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את הגרידה ומקפיצים עוד פעם אחת, מטפטפים פנימה עוד שמן במידת הצורך. שומרים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
3
הסר 2 עצמות צלעות מהמתלה 8 צלעות כדי להפוך אותו למתלה 6 צלעות. ספירה משני קצוות הסר את העצם ה-2 וה-7. כך ייצרו 6 צלעות אחידות שהן עבות יותר מצלעת טלה רגילה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
4
חותכים 6 צלעות אחידות ומתבלים אותן בנדיבות במלח ואפשר להן לשבת 10 עד 15 דקות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
6
מצפים מחבת גדולה בנדיבות בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם אך לא מעשן מוסיפים את צלעות הטלה ומבשלים כ-2 דקות מכל צד להשחמה. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את האש. הצלעות צריכות להיות מקורמלות יפה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוציאים את הקצוות לתבנית ומפזרים בנדיבות עם טפנד הפיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מכניסים לתנור שחומם מראש ומבשלים עוד 4 עד 5 דקות עבור מדיום רייר.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
9
מוציאים את הצלעות מהתנור ונותנים לנוח 5 דקות לפחות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים