מדף טלה צרוב עם טפנד פיסטוק
מדף טלה צרוב עם טפנד פיסטוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 1204 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -112 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פיסטוקים, זיתי סריגנולן, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מדף טלה בגריל עם סלט פסטה ירקות גולמיים , מדף טלה עם פטרוזיליה , ומלתע טלה צרוב במחבת עם צ'ימיצ'ורי וסלט דלעת טריו צלוי עם גבינת עיזים וצנוברים .
הוראות
להכנת טפנד הפיסטוק: במעבד מזון מערבבים את הפיסטוקים, הזיתים, הצלפים, השום, עשבי התיבול והמחית. בזמן שהמכונה פועלת מטפטפים לאט שמן זית עד שהתערובת הופכת לעיסה.
מוסיפים את הגרידה ומקפיצים עוד פעם אחת, מטפטפים פנימה עוד שמן במידת הצורך. שומרים עד לשימוש.
הסר 2 עצמות צלעות מהמתלה 8 צלעות כדי להפוך אותו למתלה 6 צלעות. ספירה משני קצוות הסר את העצם ה-2 וה-7. כך ייצרו 6 צלעות אחידות שהן עבות יותר מצלעת טלה רגילה.
חותכים 6 צלעות אחידות ומתבלים אותן בנדיבות במלח ואפשר להן לשבת 10 עד 15 דקות לפני הבישול.
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
מצפים מחבת גדולה בנדיבות בשמן זית ומביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם אך לא מעשן מוסיפים את צלעות הטלה ומבשלים כ-2 דקות מכל צד להשחמה. אם המחבת מתחילה לעשן, מנמיכים את האש. הצלעות צריכות להיות מקורמלות יפה משני הצדדים.
מוציאים את הקצוות לתבנית ומפזרים בנדיבות עם טפנד הפיסטוק.
מכניסים לתנור שחומם מראש ומבשלים עוד 4 עד 5 דקות עבור מדיום רייר.
מוציאים את הצלעות מהתנור ונותנים לנוח 5 דקות לפחות לפני ההגשה.