קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מדף פיסטוק מעושן של כבש

מדף פיסטוק מעושן של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מדף פיסטוק מעושן של כבש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סוכר מגורען, שמן זית כתית מעולה, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מדף פיסטוק מצופה טלה, מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק, ו מדף של כבש עם פיסטוק פסטו, שווה את המאמץ! (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום פיסטוק, להוסיף את השום, נענע, שמן זית, מלח, כמון, שומר, כוסברה, ופלפלורנים שחורים לקערה הקטנה של מעבד מזון ודופק עד שהכל הוא הקרקע בערך. תצטרך לגרד את הצדדים של קערת העבודה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הפיסטוקים והדופק עד לתערובת מרקם מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3
מורחים את תערובת פיסטוק בכל רחבי המדף של כבש, מכסים ומקררים בין לילה. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 C)קו תנור ברזל יצוק הולנדית עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים את התה והסוכר ואז מניחים מתלה תיל מעל כדי לשמור על המדף של כבש מוגבה את התה והסוכר. עם מכסה אוורור חיצוני פועל על גבוה, לכסות את הסיר עם מכסה הולם הדוק וחום מעל גבוה עד שאתה רואה עשן יוצא מן הסיר. להוסיף במהירות את המדף של כבש, ולסגור את המכסה. תעשן את הטלה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר את המכסה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור לצלות עד שה הגיע 135 מעלות F (57 C) עבור בינוני נדיר (כ 20-25 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים את הטלה מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך ומאפשרים לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך צלעות הטלה בין העצמות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם מולסה רימונים.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים