מדף פיסטוק מעושן של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מדף פיסטוק מעושן של כבש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סוכר מגורען, שמן זית כתית מעולה, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מדף פיסטוק מצופה טלה, מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק, ו מדף של כבש עם פיסטוק פסטו, שווה את המאמץ! (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום פיסטוק, להוסיף את השום, נענע, שמן זית, מלח, כמון, שומר, כוסברה, ופלפלורנים שחורים לקערה הקטנה של מעבד מזון ודופק עד שהכל הוא הקרקע בערך. תצטרך לגרד את הצדדים של קערת העבודה כמה פעמים.
מוסיפים את הפיסטוקים והדופק עד לתערובת מרקם מחוספס.
מורחים את תערובת פיסטוק בכל רחבי המדף של כבש, מכסים ומקררים בין לילה. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 C)קו תנור ברזל יצוק הולנדית עם רדיד אלומיניום.
מוסיפים את התה והסוכר ואז מניחים מתלה תיל מעל כדי לשמור על המדף של כבש מוגבה את התה והסוכר. עם מכסה אוורור חיצוני פועל על גבוה, לכסות את הסיר עם מכסה הולם הדוק וחום מעל גבוה עד שאתה רואה עשן יוצא מן הסיר. להוסיף במהירות את המדף של כבש, ולסגור את המכסה. תעשן את הטלה במשך 10 דקות.
הסר את המכסה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור לצלות עד שה הגיע 135 מעלות F (57 C) עבור בינוני נדיר (כ 20-25 דקות).
מוציאים את הטלה מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך ומאפשרים לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך צלעות הטלה בין העצמות.