מהפך עוגת שוקולד עם פירורים
עוגת שוקולד עם פירורי מהפך עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-16 מנות. תמורת 41 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 226 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קמח, סודה לשתייה, פירורי קרקר גרהם וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 26% , המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קוד בציפוי פירורי לחם , עוגת פירורי פירות יער מעורבת חמה , וקרוסטיני רדיקיו ופרושוטו מלוחים בתוספת סאפה סירופית מתוקה .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים 1/4 כוס חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת פירורית, כ-2 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים ווניל.
מערבבים את הקמחים, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חמאה, מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
העבר לשני 9-in. תבניות אפייה עגולות מצופות בספריי בישול.
שלבו את פירורי קרקר גרהם, אגוזי מלך, שוקולד צ'יפס ושארית החמאה. לשבור לחתיכות קטנות; מפזרים באופן שווה על הבלילה.
אופים ב-375 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
מורחים תוספת מוקצפת בין השכבות ומעל דפנות העוגה, ומשאירים את החלק העליון של הפירורים חשוף. מקררים שאריות.