קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מוג'ו מוליס

מוג'ו מוליס
מוג'ו מוליס נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שום, מולים, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 72%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חלצי חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, מוג'ו ורדה ומוג' ו פיק, מוג'ו פיק צווטן-רוטב אדום חריף לתפוחי אדמה מוג' ו, ו מוג'ו פיק צווטן-רוטב אדום חריף לתפוחי אדמה מוג' ו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 8 ליטר לא מגיב, מסננת מתכת מנירוסטה או תוספת קיטור
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בסיר מזיעים את השום, הכרישה והמלח בשמן הזית עד לריכוך על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים את המולים במסננת ומרססים אותם במים קרים כדי להסיר עודפי לכלוך או חצץ.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
הסר את כל הזקן בעזרת צבת אף מחט.
5
מוסיפים לסיר את העגבנייה הקצוצה והיין והופכים את האש לבינונית גבוהה, ומביאים לרתיחה. מכניסים את מסננת המולים לסיר ומכסים. לאחר 3 דקות, בדקו אם המולים נפתחו. אם חלקם עדיין סגורים, מכסים את הסיר ומבשלים 30 שניות נוספות. מחק כל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מניחים את המולים בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוציאים 10 מולים מהקליפות שלהם ומוסיפים אותם לסיר. בעזרת בלנדר מקל או בלנדר בר, מחית את המולים עד שהנוזל הוא בעל עקביות דמוית רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים את הרוטב על המולים ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מגישים עם כיכר לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קולקציית טייטינגר טייטינגר של סבסטיאו סלגאדו עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 320 דולר לבקבוק.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, חסרי טעם וגמישים עוזרים לאיזון היין ולעשירות.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובחים ביותר בשמפניה. שרדונה נקצרת מגרנד קרו של סי סווטה דה בלנס ופינו נואר מגיע מגראנד קרוס ממונטאן דה ריימס וקצה ואל סווטה דה לה מארן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוב סוויד הסופי משלים תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר.אודות סבסטיאן צ 'יזדו סלגדוסבסט צ' יזדו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימור צ ' יזטס, ברזיל. כשגדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע סביבו, מטיולים ביער, מבט מגבעות הגבעה והאזנה לרכבותשהעביר את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאן סיידו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיאן סיידו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ותה תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציע ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על האוניברסלי והמקורי ביותר: חיים, פשוטים ושלווים.