קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות38
מגזין

מולים וצ'יפס עם מיונז חרדל

מולים וצ'יפס עם מיונז חרדל
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. גשו לסופר וקנו מולים מעובדים, בצל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו צ'יפס שום עם חרדל ומיונז חזרת, צ'יפס בטטה עם מיונז צ' יפוטלה (צ'יפס ים), ו מולים עם מיונז זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים צ ' יפס על פי הוראות החבילה ולשמור חם בתנור במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לחתוך בצל לפרוסות דקות מאוד עם פורס, ואז לבשל עם שום וקמצוץ של מלח בחמאה בסיר בינוני כבד רחב על חום בינוני גבוה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
3
בעוד בצל מבשל, לטאטא יחד חרדל ומים עד חלקה, ואז לטאטא במיונז ו 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים יין לבצל ומבשלים בזריזות, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל הוא כמעט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מולים ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד מולים פשוט לפתוח רחב, 4 עד 6 דקות, לבדוק לעתים קרובות לאחר 4 דקות והעברה כמו מבושל לקערה. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים.) מערבבים פטרוזיליה לתוך בישול נוזלי מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים נוזלים על מולים, ואז מגישים עם צ ' יפס ומיונז חרדל.
מרכיבים שתצטרך
1
מתכון זה ניתן להכפיל בסיר כבד 8 ליטר.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.