מולים חריפים עם יין לבן
מולים חריפים עם יין לבן עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, עגבניות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. נסו מולים חריפים ברוטב יין לבן, מולים ביין לבן, ו מולים עם יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול כבד על סורגי הגריל.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את השום, זרעי שומר, פלפל אדום כתוש ומלח ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים יין, פרוסות לימון ו 1/4 כוס פטרוזיליה; מביאים לרתיחה.
מוסיפים מולים. מכסים את הסיר ומבשלים עד שקליפות המולים נפתחות, תוך ערבוב פעם אחת, כ -6 דקות; השלך כל מולים שלא נפתחים. בעזרת כף מחוררת מעבירים מולים לקערה רדודה גדולה. מרתיחים מרק בסיר עד מופחת ל 1 כוס, כ 3 דקות; העונה, לפי הטעם, עם פלפל.
מפזרים עגבניות ופטרוזיליה שנותרה.
מברישים לחם משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח. צולים עד להזהבה משני הצדדים.
מגישים מולים עם לחם לטבילה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. טרנטדו לה סטוריה שרדונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדו לה סטוריה שרדונה]()
טרנטדו לה סטוריה שרדונה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן ארוך יותר בכוס ניחוחות ניואנסים של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל לבוא לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. את פה מרגיש הוא פריך ומאופק עם ברור מינרליות וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.