מולים מאודים מתובלים עם לחם שום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. לכי לחנות וקחי לחם כפרי, אורגנו, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה טוב. נסו מולים מאודים מתובלים עם לחם שום, מולים מאודים מתובלים בבירה, ו מולים מאודים מתובלים במרק מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת 1 כפית שמן על כל פרוסת לחם. טוסט עד חום פריך. לשפשף את שני הצדדים (צד אחד אם באמצעות באגט) עם שום שלם.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בגט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
חותכים לחם לשניים באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
3
חום שנותר 2 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. קוק פרוס שום, בצל ירוק ומלח, ערבוב מדי פעם, עד בצל ירוק וצבע שום מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים מולים, רסק עגבניות, פתיתי יין ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל עד מולים פתוחים, 1 עד 2 דקות. (להשליך כל מולים שלא לפתוח.) לחשוף פאן ולהוסיף עשבי תיבול; לזרוק לשלב. מחלקים מולים באופן שווה בין 4 קערות מרק כפית עליהם.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ספגטי מיובש בקופסה
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.