מולים מאודים עם איולי פלפל אדום חריף
מולים מאודים עם איולי פלפל אדום חריף עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 662 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם משחת צ'ילי וייטנאמית, יין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מולים מאודים עם איולי שום ירוק, ארטישוק מאודה עם איולי פלפל אדום קלוי, ו מולים מאודים מתובלים בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפלפל האדום על להבה פתוחה או גריל. הפעל להשחיר מכל הצדדים. כאשר חרוך לחלוטין, להסיר לקערה לכסות עם לעטוף פלסטיק.
תן לפפר להתקרר, עד שתוכל להתמודד עם זה בנוחות. באמצעות האצבעות, להסיר עור מושחר כדי לחשוף את הצבע האדום מתחת. (מגבת נייר תנגב את מה שאתה לא יכול להסיר עם האצבעות.) קוצצים בגסות את הפלפל ומניחים אותו בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את החלמונים, שום, חומץ, רסק צ ' ילי ומלח לפי הטעם. מחית עד התערובת היא הומוגנית. בעוד המכונה פועלת לאט מאוד טפטוף בשמן, עד incorporated. בדוק את איולי עבור מרקם וטעם. אם הוא עבה מדי, מוסיפים כמה טיפות מים כדי לדלל אותו, או בצד השני אם הוא דק מדי מוסיפים עוד שמן. התוצאה הרצויה היא איולי דק למדי. בדוק את הטעם ולהוסיף יותר מלח או רסק צ ' ילי, אם תרצה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
כדי לבשל את המולים: בסיר, גדול מספיק כדי להכיל את כל המולים, מעיל בנדיבות עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומביאים לחום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים מאוד ארומטיים אבל אין להם צבע.
מוסיף את השום, קורנית עלה דפנה ומבשלים עוד 2 to3 דקות. מערבבים כדי להיות בטוח השום לא לשרוף.
מוסיפים את המולים ומערבבים את המעיל עם השמן.
מוסיפים את היין ומכסים את הסיר. קיטור המולים במשך 5 עד 6 דקות או עד שכל הפגזים לפתוח. אם כמה פגזים לא נפתחים, לבשל אותם עוד קצת. לפעמים המולים הטריים ביותר הם העקשנים ביותר לפתוח.
הסר את המולים שאינם פותחים לאחר בישול ארוך יותר. במקרה של ספק, לזרוק.
בעוד המולים הם מהביל, גריל או טוסט פרוסות לחם.
מגישים את המולים בקערות בודדות עם הרבה מיץ מהחלק התחתון של הסיר. טפטוף בנדיבות כל קערה עם איולי.
מקשטים עם טוסט. (ייתכן שתרצה יש יותר לחם קלוי על היד כדי sop את הנוזל טעים!)
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.