מולים מאודים עם שומר ועגבניות
מולים מאודים עם שומר ועגבניות הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גזר, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: מולים מאודים עם נקניקיות ושומר, מולים מאודים עם בייקון, בירה ושומר, ו מולים מאודים עם שומר, עגבניות, אוזו, ושמנת.
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיף את השום ושומר; לבשל עד רק רך וריחני, על 4 דקות.
מוסיפים את הגזר ואת העונה עם מלח ופלפל; להמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הגזר הם רק רך, על 4 דקות.
מוסיפים את ורמוט ומרתיחים כדי להפחית מעט.
מוסיפים את העגבניות ואת הטרגון, ואז מכסים את הסיר ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -15 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס מים ואת המולים. להעלות את החום גבוה, לכסות ולבשל עד מולים פתוחים, 3 עד 5 דקות. (בדוק באמצע ולהעביר כל מולים פתוחים לקערת הגשה.)
להעביר את כל המולים לקערת הגשה, להשליך כל זה לא לפתוח. מתבלים את הרוטב עם פלפל, ואם יש צורך, מלח, ושופכים על המולים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.