קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

מולים שום של יו

מולים שום של יו
מולים השום של יו עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. אם יש לכם מולים, שום, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מולים עם פטרוזיליה ושום, מולים בחמאת שום, ו מולים עם שום ופירורי לחם.

הוראות

1
נקשו בשרירי המולים אשר ינעצו ואם לא יסגרו השליכו׃
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים מולים במחבת 5-6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים 1/2 כוס מים, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד פגזים פופ פתוח, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים מיצים מן פאן ולשמור.
5
ב ווק 14 אינץ', מחבת 14 אינץ', או 5-6 ליטר מחבת על חום גבוה, להמיס חמאה עם שום ופלפל ומערבבים עד השום הוא זהב, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים רוטב צדפות ונוזל שמורות לבישול mussel. מרתיחים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מצטמצם כ 1 כוס, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים מולים לתוך ווק; מערבבים מעל חום גבוה עד מצופה היטב עם רוטב, 3 עד 4 דקות. מולים מצקת ורוטב לתוך קערות; לקטוף מולים מצדפים ו sop למעלה רוטב עם לחם,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.