מולסה ספוג ממתקים
אם יש לכם סודה לשתיה, קרם של טרטר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מולסה ספוג ממתקים, ספוג ממתקים, ו קנדי קיין נשיקות עוגת ספוג שוקולד.
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, ולאחר מכן לסכל חמאה.
להביא סוכר, מים, חמאה, ושמנת טרטר לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר עמוק מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים מבלי לערבב עד הסירופ רושם 129° (שלב כדור קשה) על מדחום ממתקים, על 10 דקות.
מוסיפים דבשה (לא מערבבים) וממשיכים להרתיח ללא הפרעה עד שהסירופ רושם 295°f (שלב סדק קשה), 4 עד 5 דקות.
הסר מחבת מחום לנפות סודה לשתיה על סירופ, ולאחר מכן להקציף לשלב. (השתמש בזהירות: תערובת יהיה בועה במרץ.)
מיד לשפוך סירופ לתוך תבנית אפייה מרופדת להתקרר לחלוטין. הרם ממתקים בנייר כסף מחבת, ואז להשליך לסכל ולשבור ממתקים לחתיכות.
ממתקים שומר, שכבת בין נייר שעווה במיכל אטום, 1 חודש.