מולסה-פילה בקר בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מולסה-בשר בקר בורבון Tenderloin. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. איש המערות הזה, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . אם יש לך טימין, פתיתי צ'ילי, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון, פילה בקר בורבון עם מיקרו ירוק, ו מולסה-עוגת פקאן בורבון.
הוראות
בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה, מערבבים מולסה, חומץ, בורבון, פלפל, שום, שאלוט, זנגביל, טימין, פתיתי צ ' ילי. לקצץ כל עודף שומן מ tenderloin ולהשליך. יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. מניחים במרינדה ופונים למעיל. מכסים צלחת וצינה, הופכים בשר מדי פעם, לפחות 4 שעות או עד 1 יום.
הרם בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה (או להביא לרתיחה, מגניב, לכסות, להקפיא לשימוש אחר). אם tenderloin הוא אחיד, לקשור עם חוט כותנה איפה צריך לעשות עבה באופן שווה. הגדר על מתלה במחבת מרופדת רדיד 12 על ידי 15 אינץ צלייה או תבנית אפייה.
אופים ב 400 רגיל או תנור הסעה עד מדחום מוכנס במרכז אוגרי חלק עבה 130 עד 135 לנדיר, 40 עד 50 דקות.
תן לנוח במקום חם לפחות 5, או עד 15, דקות.
מעבירים בשר למגש ומקשטים עם עלי פטרוזיליה. כדי לשרת, לחתוך 1/4 עד 1 אינץ עבה.
מוסיפים מלח ועוד פלפל לפי הטעם.