קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

מולסה-פילה בקר בורבון

מולסה-פילה בקר בורבון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מולסה-בשר בקר בורבון Tenderloin. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. איש המערות הזה, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . אם יש לך טימין, פתיתי צ'ילי, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: צלוי צלעות בקר עם מולסה-רוטב בורבון, פילה בקר בורבון עם מיקרו ירוק, ו מולסה-עוגת פקאן בורבון.

הוראות

1
בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה, מערבבים מולסה, חומץ, בורבון, פלפל, שום, שאלוט, זנגביל, טימין, פתיתי צ ' ילי. לקצץ כל עודף שומן מ tenderloin ולהשליך. יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו. מניחים במרינדה ופונים למעיל. מכסים צלחת וצינה, הופכים בשר מדי פעם, לפחות 4 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
הרם בשר מן המרינדה; להשליך מרינדה (או להביא לרתיחה, מגניב, לכסות, להקפיא לשימוש אחר). אם tenderloin הוא אחיד, לקשור עם חוט כותנה איפה צריך לעשות עבה באופן שווה. הגדר על מתלה במחבת מרופדת רדיד 12 על ידי 15 אינץ צלייה או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים ב 400 רגיל או תנור הסעה עד מדחום מוכנס במרכז אוגרי חלק עבה 130 עד 135 לנדיר, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
תן לנוח במקום חם לפחות 5, או עד 15, דקות.
5
הסר מחרוזות.
6
מעבירים בשר למגש ומקשטים עם עלי פטרוזיליה. כדי לשרת, לחתוך 1/4 עד 1 אינץ עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים מלח ועוד פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית