קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מולסה-צלעות חזיר מבריקות

מולסה-צלעות חזיר מבריקות
מולסה-Brined חזיר צלעות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 81 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם מלח כשר, מולסה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מולסה Brined צלעות חזיר, דבש-מולסה Brined צלעות חזיר, ו קפה ומולסה-צלעות חזיר מבריקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מלח, דבשה, ציפורן, ומים רותחים במיכל גדול. מערבבים עד דבשה ומלח הם מומסים; לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
יוצקים מים קרים לתערובת דבשה; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לחלוטין לטבול צלעות חזיר בתערובת דבשה. מכסים מיכל ומקררים במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4
הסר צלעות חזיר ממלח להתייבש עם מגבות נייר. שמן קל כל קוצץ.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים צלעות חזיר על החלק החם ביותר של הגריל; לבשל כל צד עד השחמה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעבירים לאזור בינוני גבוה של הגריל ומבשלים חזיר עד שהוא מעט ורוד במרכז, 6 עד 8 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הקוצצים צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)