מולסה-צלעות חזיר מבריקות
מולסה-Brined חזיר צלעות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 81 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם מלח כשר, מולסה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מולסה Brined צלעות חזיר, דבש-מולסה Brined צלעות חזיר, ו קפה ומולסה-צלעות חזיר מבריקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, דבשה, ציפורן, ומים רותחים במיכל גדול. מערבבים עד דבשה ומלח הם מומסים; לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים מים קרים לתערובת דבשה; מערבבים לשלב.
לחלוטין לטבול צלעות חזיר בתערובת דבשה. מכסים מיכל ומקררים במשך 6 שעות.
הסר צלעות חזיר ממלח להתייבש עם מגבות נייר. שמן קל כל קוצץ.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ושמן קל באח.
מניחים צלעות חזיר על החלק החם ביותר של הגריל; לבשל כל צד עד השחמה, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לאזור בינוני גבוה של הגריל ומבשלים חזיר עד שהוא מעט ורוד במרכז, 6 עד 8 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הקוצצים צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).