קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מוס אספרסו שוקולד צרפתי

מוס אספרסו שוקולד צרפתי
מוס אספרסו שוקולד צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-332 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שוקולד, קרם של טרטר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, מוס אספרסו שוקולד, ו מוס אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים שוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בקערה גדולה מספיק כדי להכיל את כל המרכיבים ולהתאים את תהליך הקיפול.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הקערה על ביין מארי או אמבט מים רותחים. ודא שהקערה אינה נוגעת במים והמים נשמרים לרתיחה. תוריד את החום כאשר השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בעדינות להביא את החלב לרתיחה ולטאטא באבקת האספרסו עד שהוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את השוקולד המומס ומקציפים לאט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את חלמון הביצה ומקציפים עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מקציפים ביצים לבנים במהירות בינונית עד שהם מגיעים לשלב שיא בינוני. להגדיל את המהירות גבוהה בהדרגה להוסיף סוכר steadystream איטי עד חלבונים ביצה הם המשרד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
7
באמצעות מרית גומי גדולה, להוסיף 1/3 של לבנים לתערובת שוקולד בעדינות להקציף לשלב להאיר. מקפלים בעדינות הנותרים 2/3 חלבונים ביצה עד שאין פסים. מנה לתוך מנות בודדות או קערה גדולה. צמרמורת במשך 45 דקות לפני ההגשה לשיא מרקם, או עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.