מוס כבד עוף עם כמהין: ספומה די פגאטי קון טרטופו דורש כ 9 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כמהין, סלרי, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 75%. נסו כבד כבד-מוס כבד העוף המשי והקרמי ביותר אי פעם, פסטה עם פפה וקסיוטאן אל טרטופו, ו ספומה די מורטדלה קון סלסה די סיליגי: קצף חזיר עם רוטב דובדבנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
חתוך את הכבדים של כל רקמת החיבור וחתוך את כל האזורים הירוקים. בקערת זכוכית או נירוסטה, שלבו את עלי הדפנה, השום, הברנדי והמרסלה. לזרוק עם הכבדים. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מסננים את הכבדים, שומרים את המרינדה. טפחו עליהם יבשים עם מגבות נייר. במחבת כבדה גדולה מחממים את 4 כפות החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הכבדים, עלי הדפנה השמורים והשום, וזורקים 20 שניות או עד שהכבדים מאבדים את צבעם האדום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
יוצקים את המרינדה ומרתיחים כ -2 דקות. הכבדים צריכים להיות יציבים אך עדיין ורודים בפנים. גורפים אותם מהתבנית בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. ממשיכים להרתיח את הנוזל עד שכל זה התאדה והחמאה מתרסקת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים למחבת את 2 כפות הציר ומגרדים את התוכן מעל הכבדים. מצננים לטמפרטורת החדר. מחית את הכבדים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים באגרסיביות במלח ופלפל גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יש קערה גדולה של קרח בהישג יד. בקערה בינונית מקציפים את 10 כפות החמאה עם מקצף נייד במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים בהדרגה את מחית הכבד, ואז מניחים את הקערה על קרח וממשיכים להקציף במהירות בינונית 8 עד 10 דקות, או עד שהתערובת התבהרה בצבע והיא רכה מאוד. מכסים ומקררים 1 עד 2 שעות.
להגשה קירבו את המוס לטמפרטורת החדר. כף אותו לרמקינים או קרוקים בודדים בגודל 3 אינץ', או תלל אותו בטרין של 3 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מפזרים בנדיבות את הכמהין המגולחת. ללוות עם חתיכות בגודל ביס של לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
9
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
11
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומות מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.
ניתן לשלב מוס עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "