קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס סלמון מעושן או מבושל עם רוטב שמיר

מוס סלמון מעושן או מבושל עם רוטב שמיר
מוס סלמון מעושן או עלומה עם רוטב שמיר נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלמון, מלח, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. נסו מוס סלמון מבושל עם רוטב שמיר, ביצים עלומות וסלמון מעושן עם שמיר Bearnaise, ו סלמון מבושל ורוטב שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים עובש דגים 6 כוס עם חמאה או מיונז. לרכך את הג ' לטין במים קרים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ג ' לטיןג ' לטין
חמאהחמאה
מיםמים
דגיםדגים
2
מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ומערבבים היטב, עד הג ' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
3
מוסיפים את המיונז, מיץ לימון, מיץ לימון, בצל, רוטב חם, פפריקה, ומלח ומערבבים היטב. מקפלים את הסלמון וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
רוטב חריףרוטב חריף
פפריקהפפריקה
צלפיםצלפים
סלמוןסלמון
בצלבצל
מלחמלח
4
מוסיפים את הקצפת וקיפול קונטין עד שהכל משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
5
יוצקים את התערובת לתוך התבנית מוכנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
כדי להפוך את רוטב שמיר, לשלב את כל החומרים בקערה בינונית. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
שמירשמיר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
כאשר מוכן לשרת, unmold המוס על צלחת גדולה. קח את פרוסות הלימון וליצור " זנב " על הגב של הדג. הקיפו את המוס בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
לימוןלימון
דגיםדגים
8
מגישים את רוטב שמיר בקערת זכוכית ליד מוס סלמון.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
רוטברוטב
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

6שרימפס וורידיםחמאה או מיונז, עבור השמנת עובשחמאה או מיונז, עבור השמנת עובש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים סחוטיםצלפים סחוטים1מלפפון אנגלי, מקולף, מגורד, סחוט במשך 1 שעהמלפפון אנגלי, מקולף, מגורד, סחוט במשך 1 שעה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמיר טרי, קצוץ דקשמיר טרי, קצוץ דק1ציפורן קטנהשום, טחוןשום, טחון1מעטפהג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם2טיפות2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1באט מומסלימוןלימון11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי11 כף אורגנו מיובשמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו11 כף אורגנו מיובשבצל מגורדבצל מגורד1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1חבורהפטרוזיליה, שטף ומיובשפטרוזיליה, שטף ומיובש1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלמון מבושל או מעושן, התפורר לחתיכות קטנותסלמון מבושל או מעושן, התפורר לחתיכות קטנות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קרים ו 1/2 כוס מים רותחים, עבור ג'לטיןמים קרים ו 1/2 כוס מים רותחים, עבור ג'לטין2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו