קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מוס שוקולד אספרסו עם קצפת מסקרפונה כתומה

מוס שוקולד אספרסו עם קצפת מסקרפונה כתומה
צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 494 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גרידת תפוז, חלבונים, מיץ תפוזים סחוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, אגסים עלומים רימונים עם קצפת מסקרפונה כתומה-ג'ינג'ר, ו עוגת פאונד ריקוטה במילוי תפוז דם, תוספת מסקרפונה קצפת ופרוסות תפוז דם מסוכרות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
למוס: בסיר קטן על אש בינונית מערבבים יחד את החלב עם הסוכר ואבקת האספרסו עד שהחלב חם, אך לא רותח, והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מניחים את השוקולד צ ' יפס בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את החלב החם על הצ ' יפס. הפעל את הבלנדר גבוה עד לאיחוד, מספר שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את החלבונים ומפעילים את הבלנדר גבוה עד לקבלת אור, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים את המוס ל -4 כוסות הגשה קטנות. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד ליציבות, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
לקרם: בקערה של מערבל חשמלי מערבבים יחד את
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
גבינת מסקרפונה ומיץ התפוזים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
8
מוסיפים את השמנת,
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
9
אבקת סוכר וגרידת תפוז. מקציפים עד שמנת יש פסגות רכות, כ 1 דקה. מקציפים את השמנת רגע לפני שמגישים את המוס או מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מוציאים נוזלים מהחום ומאפשרים להתקרר לפחות 5 דקות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט ואקום שיוצר פיצוצים חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק.