קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

מוס שוקולד מריר

מוס שוקולד מריר
מוס שוקולד מריר נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמצוץ מלח, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. מתכונים דומים: מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד מריר, ו מוס שוקולד מריר.

הוראות

1
להביא סיר של מים לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים שוקולד, חמאה, 2 כפות מים, פלפל צ ' יפוטלה טחון, ומלח בקערה חסינת חום; להגדיר קערה על המים הבוערים. כאשר החמאה נמסה, לטאטא את תערובת השוקולד בעדינות עד חלקה ומבריקה. להפריש להתקרר לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להקציף חלמונים ביצה, 2 כפות מים, וסוכר בקערה נוספת חסינת חום על אותה מחבת של מים רותחים עד תערובת חלמון ביצה הוא קצף וחם למגע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
4
יוצקים תערובת ביצים חמות לתערובת שוקולד חמה, מקציפים עד חלקה, ומניחים מעל קערה של קרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לטאטא כל הזמן עד התערובת התקררה לטמפרטורת החדר או קריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים 1/2 כוס ו 1 כף קרם קר לתוך קערת מתכת צונן; לטאטא עד קרם מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מניחים כמחצית הקצפת לתוך תערובת שוקולד מקורר; בעדינות לקפל את השמנת לתוך השוקולד. חזור עם מחצית הנותרים של קצפת, מתקפל בעדינות עד כמעט כל הפסים נעלמו. מחלקים מוס לתוך 4 6-אונקיה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מכסים כל ramekin בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (עד לילה) לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו