קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מוסקט ג'לי עם אוכמניות

מוסקט ג'לי עם אוכמניות
מוסקט ג'לי עם אוכמניות לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 462 קלוריות. אם יש לך אוכמניות, מוסקט, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 51%, שהוא מוצק. נסו אוכמניות בג'לי מוסקט, אוכמניות בג'לי מוסקט, ו ריבס וג'לי מוסקט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכניסו את האוכמניות לקערה, פזרו 1 כף מהסוכר, וסובבו את הרוזמרין בידיים כדי לשחרר את השמנים האתריים וזרקו אותו מעל. זרקו בעדינות את פירות היער לאיחוד ותנו להם לשבת לספוג את הטעם בזמן שאתם מכינים את ג ' לי המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
צווארי עוףצווארי עוף
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
מוסקטומוסקטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את המוסקט, מיץ הלימון, קליפת התפוז ושאר הסוכר ובסיר כבד והניח על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים, עד שמופיעות בועות קטנות סביב הסיר והאלכוהול מתחיל להתאדות; בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
אלכוהולאלכוהול
מוסקטומוסקטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
משרים את יריעות הג ' לטין במים קרירים למשך 2 דקות לריכוך*, ואז מסירים אותם וסוחטים את עודפי המים.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסירים מהאש ודגים את רצועות התפוז.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מוסיפים את הסדינים ג ' לטין לתוך היין החם וממשיכים לבשל במשך 1 דקה נוספת, תוך ערבוב להתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
תנו לג ' לי להתקרר מעט למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
7
* אם באמצעות אבקת ג ' לטין, להשרות 2 כפות מים קרים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יין חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
ממלאים 4 כוסות מרטיני או יין רבע מהדרך באוכמניות; שופכים בזהירות את ג ' לי המוסקט על הגרגרים כדי למלא את הכוסות למעלה. מצננים עד לג ' ל ומתייצבים היטב, לפחות 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
9
מקשטים את ג ' לי המוסקט בקצפת ונענע; מגישים אותו עם יתרת המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
מוסקטומוסקטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)