מוסקט ג'לי עם אוכמניות
מוסקט ג'לי עם אוכמניות לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 462 קלוריות. אם יש לך אוכמניות, מוסקט, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 51%, שהוא מוצק. נסו אוכמניות בג'לי מוסקט, אוכמניות בג'לי מוסקט, ו ריבס וג'לי מוסקט עבור מתכונים דומים.
הוראות
הכניסו את האוכמניות לקערה, פזרו 1 כף מהסוכר, וסובבו את הרוזמרין בידיים כדי לשחרר את השמנים האתריים וזרקו אותו מעל. זרקו בעדינות את פירות היער לאיחוד ותנו להם לשבת לספוג את הטעם בזמן שאתם מכינים את ג ' לי המוסקט.
שלב את המוסקט, מיץ הלימון, קליפת התפוז ושאר הסוכר ובסיר כבד והניח על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים, עד שמופיעות בועות קטנות סביב הסיר והאלכוהול מתחיל להתאדות; בערך 15 דקות.
משרים את יריעות הג ' לטין במים קרירים למשך 2 דקות לריכוך*, ואז מסירים אותם וסוחטים את עודפי המים.
מסירים מהאש ודגים את רצועות התפוז.
מוסיפים את הסדינים ג ' לטין לתוך היין החם וממשיכים לבשל במשך 1 דקה נוספת, תוך ערבוב להתמוסס לחלוטין.
תנו לג ' לי להתקרר מעט למשך 5 דקות.
* אם באמצעות אבקת ג ' לטין, להשרות 2 כפות מים קרים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף לתערובת יין חם.
ממלאים 4 כוסות מרטיני או יין רבע מהדרך באוכמניות; שופכים בזהירות את ג ' לי המוסקט על הגרגרים כדי למלא את הכוסות למעלה. מצננים עד לג ' ל ומתייצבים היטב, לפחות 4 שעות או עד לילה.
מקשטים את ג ' לי המוסקט בקצפת ונענע; מגישים אותו עם יתרת המוסקט.