מוצרלה וכריכי פרושוטו עם טפנד
כריכי מוצארלן ופרושוטו עם ממרח זיתים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך צלפים, שמן זית בתוספת, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו סנדוויצ'ים מוצארלן ופרושוטו עם טפנד, מרק מלון עם כריכי פרושוטו ומוצרלה, ו מוצרלאן en כריכי קרוזה עם פרושוטו וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים מרגמה; מחית עם עלי להדביק.
מוסיפים 1 זיתים כוס מחית כדי להדביק גס. קוצצים זיתים 1/4 כוס הנותרים ומערבבים לתערובת.
מערבבים 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום קצוץ, ומיץ לימון. ממרח זיתים עונתי עם פלפל. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. מכסים ומקררים.)
מברשת לחתוך הצדדים של ficelle עם שמן זית נוסף.
מקום 1 פרושוטו פרוסה על החצי התחתון של כל ficelle, ולאחר מכן העליון עם פרוסות מוצרלה, חלוקת שווה. ממרח זיתים על כל אחד.
מפזרים פלפל; טפטוף קל עם שמן זית.
מקשטים עם עלי בזיליקום. כיסוי עם חצאים העליונים של ficelle.