קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מוצרלה וכריכי פרושוטו עם טפנד

מוצרלה וכריכי פרושוטו עם טפנד
כריכי מוצארלן ופרושוטו עם ממרח זיתים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך צלפים, שמן זית בתוספת, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו סנדוויצ'ים מוצארלן ופרושוטו עם טפנד, מרק מלון עם כריכי פרושוטו ומוצרלה, ו מוצרלאן en כריכי קרוזה עם פרושוטו וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים מרגמה; מחית עם עלי להדביק.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מוסיפים 1 זיתים כוס מחית כדי להדביק גס. קוצצים זיתים 1/4 כוס הנותרים ומערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3
מערבבים 1/4 כוס שמן זית, בזיליקום קצוץ, ומיץ לימון. ממרח זיתים עונתי עם פלפל. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מברשת לחתוך הצדדים של ficelle עם שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מקום 1 פרושוטו פרוסה על החצי התחתון של כל ficelle, ולאחר מכן העליון עם פרוסות מוצרלה, חלוקת שווה. ממרח זיתים על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
6
מפזרים פלפל; טפטוף קל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
7
מקשטים עם עלי בזיליקום. כיסוי עם חצאים העליונים של ficelle.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים