מוצרלה מקלות I
זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה, ביצים, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מקלות מוצרלה, מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
כריך גבינת מוצרלה בין פרוסות לחם איטלקי.
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת הפרמזן לביצים.
מניחים את פירורי הלחם בקערה קטנה.
טובלים את שני הצדדים של הכריך לתוך תערובת הביצים, ואז לתוך פירורי הלחם, ציפוי ביסודיות.
בזהירות למקם את הכריך מצופה לתוך טיגון עמוק. מבשלים 2 עד 4 דקות, או עד הלחם הוא חום זהוב גבינה נמסה.
הסר מן השמן, לנקז על מגבות נייר לחתוך לתוך 4 משולשים לשרת.