קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

מוקה-מרסלה סמיפרדו יצוק

מוקה-מרסלה סמיפרדו יצוק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרסלה, קוניאק, אספרסו granita, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם, עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).

הוראות

1
קו 2 ליטר מחבת עם ניילון נצמד. בקערת נירוסטה בינונית, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר. הגדר את הקערה על סיר בינוני מלא 1 אינץ ' של מים רותחים בקושי, ושימוש גדול לטאטא, לנצח כל הזמן עד התערובת היא חיוורת ורך והכפיל נפח, כ 5 דקות; אל תתנו את הביצים לקבל חם מדי או שהם לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את Marsala וקוניאק להקציף כל הזמן עד מעובה, חם מאוד למגע לשלש את נפח המקורי, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הסר את הקערה מן הסיר ולתת zabaglione מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערת נירוסטה גדולה, לנצח את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס. מקפלים בzabaglione. בקערת נירוסטה גדולה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיף את הקרם של טרטר; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
6
מוסיפים את 1/2 הנותרים כוס סוכר בהדרגה מאוד; לנצח עד החלבונים ביצה מאוד נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל שליש של הלבנים מוכים לתוך קרם zabaglione. מקפלים בעדינות את הלבנים מוכים הנותרים 2 תוספות, עד רק כמה פסים של לבן להישאר. כף שליש תערובת semifreddo לתוך כל אחד 2 קערות. מקפלים את האספרסו מומס לתערובת semifreddo בקערה אחת והשוקולד המגורד לתוך זה באחר. מכסים ומקררים שני תערובות semifreddo.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כפית את תערובת חצי המישור הנותרת לתוך מחבת כיכר מוכן להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מורחים את תערובת השוקולד semifreddo על פני semifreddo רגיל להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות. חזור עם תערובת האספרסו semifreddo להקפיא במשך 1 שעה, ולאחר מכן לכסות עם פלסטיק להקפיא לפחות 6 שעות או במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
כדי unmold, להפעיל את הצדדים של מחבת כיכר תחת מים חמים במשך כמה שניות. הפוך על מגש. חותכים בעובי את חצי-הפרד עם סכין משוננת חמה, שוטפים את הסכין במים חמים ומייבשים אותו בין החתכים. הגדר את הפרוסות על צלחות צוננות ומגישים עם האספרסו Granita עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד