מוקפץ בצל ירוק ובשר בקר
בקר-ו-בצל ירוק מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 256 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם מרק בשר בקר, רוטב סויה לייט, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
הסר שורש הקצוות ואת הקצוות של בצל; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'.
מניחים חתיכות בקערה גדולה.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות, ומוסיפים לבצל ירוק בקערה.
מפזרים 2 כפות. עמילן תירס ורוטב סויה, משליך למעיל.
תערובת בקר מוקפצת ופלפל אדום, ב 2 קבוצות, בשמן צמחי חם, ואם תרצה, שמן שומשום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד בשר בקר נעשה ופלפל הוא פריך-רך.
להקציף יחד מרק בשר, חומץ, פתיתי פלפל אדומים, ונותר 1 כף. עמילן תירס.
מוסיפים לתערובת בשר במחבת, ומביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד מעובה. למעלה עם בוטנים, אם תרצה.
* 1 lb. ניתן להחליף חזה עוף בגוון עור ועצמות.