בשר מוקפץ על מקל היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-34 גרם שומן. מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פתיתי פלפל, רוטב סויה, שן שום ורוטב הוסין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Beef Chow Fun (ביף אנד נודל מוקפץ), Beef Chow Fun (Beef & Noodle Stir Fry), ואת Beef Chow Fun (Beef & Noodle Stir Fry).
הוראות
1
לזיגוג, מערבבים בקערה קטנה את רוטב הוזין, מים, שמן, רוטב סויה, שום ופתיתי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
על ארבעה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין את הברוקולי, הדלעת, הפלפל האדום ובשר הבקר. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה והירקות רכים, מדי פעם מבסוטים בזיגוג.