מוקפץ בקר פיליפיני
מוקפץ בקר פיליפיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, סלרי, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מעולה. נסו מוקפץ בקר וכרוב, מוקפץ בקר וברוקולי, ו בקר קל וברוקולי עם בשר צבי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסטייק הפרוס בקערה גדולה.
מפזרים את עמילן התירס מעל פרוסות הבקר ומערבבים לציפוי.
מקציפים יחד את רוטב הסויה והסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מתמוסס; יוצקים על פרוסות הבקר.
מערבבים ומשרים במקרר לפחות 2 שעות או לילה.
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד שהם רכים, 5 עד 7 דקות. מערבבים את רוטב הצדפות לתוך הבצל והשום; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את אפונת השלג, האפונה הירוקה, הגזר, הסלרי והפלפל האדום; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים מעט, אך עדיין פריכים, 7 עד 10 דקות.
מחממים 2 כפות שמן במחבת נפרדת.
מוציאים את הבקר מהמרינדה ומנערים עודף לחות; השלך את המרינדה. מטגנים את פרוסות הבקר בשמן החם לדרגת האלימות הרצויה, 3 עד 5 דקות לכל צד לבינוני.
מוסיפים את הבשר המבושל לתערובת הירקות ומערבבים היטב.