מוקפץ טופו אספרגוס
הכנת טופו מוקפץ עם אספרגוס אורכת בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מהמנה מכילה כ -16 גרם חלבון , 11 גרם שומן , וסך של 298 קלוריות . תמורת 2.44 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. הוא מתאים גם כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם דלעת קיץ, אספרגוס, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית אובו-לקטו וטבעונית . היא מוגשת לכם על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 64% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: טופו מוקפץ עם אננס, אספרגוס מוקפץ ברוטב שעועית שחורה , ומטגן קארלה/דלעת מרירה .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו את קורנפלור, סוכר, ציר ורוטב סויה עד לקבלת תערובת חלקה; הניחו בצד.
במחבת גדולה או ווק עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים כפית ג'ינג'ר בכפית שמן במשך דקה אחת.
מוסיפים אספרגוס; מטגנים תוך ערבוב במשך 2 דקות.
מוסיפים את הדלעת; מטגנים תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות.
מוסיפים בצל; מטגנים תוך כדי ערבוב עוד דקה או עד שהירקות רכים-פריכים.
באותה מחבת, מטגנים את הטופו, המלח, הפלפל ואת יתרת הג'ינג'ר בשמן הנותר במשך 7-9 דקות או עד להשחמה קלה.
ערבבו את תערובת הקורנפלור והוסיפו למחבת. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את תערובת האספרגוס והטופו; מחממים היטב.
מגישים עם אורז; מפזרים שקדים.