מוקצפת מלאה בקרם מוקה
צריך משקאות ללא גלוטן? Meringues מלא קרם מוקה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גרגרי קפה מיידיים, אבנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו מוקצפת מוקה עם קרם ויסקי ג'יימסון, רוטב שוקולד ו, מרנג מלא שוקולד, ו מרנג פטל מלא שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה עם נייר קלף. צייר 8 (4 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מערבבים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
תוסיף מלח. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
להוסיף 2 כפות קקאו, 1/2 כפית קפה, וניל; לנצח היטב. מקפלים פנימה 1/4 כוס cacao nibs. מחלקים הבלילה באופן שווה בין 8 עיגולים על תבנית אפייה מוכנה; להפיץ למלא עיגולים באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 300 במשך 35 דקות. כבה תנור; מקצפת בתנור סגור 1 שעה. בזהירות להסיר מרנג מנייר. מגניב לגמרי על מתלה תיל. (לאחסן במיכל אטום עד שבוע).
כדי להכין מילוי, לשלב 3 כפות קקאו, 3 כפות מים רותחים, ו 1/2 כפית גרגרי קפה בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף עד חלקה. מגניב.
מערבבים אבקת סוכר וגבינת שמנת בקערה בינונית; להכות עם מערבל עד חלקה.
הוסף תערובת קקאו; להכות היטב. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. כפית 1/4 כוס מילוי למרכז של כל מרנג; לטפטף 1 כפית סירופ שוקולד על כל מרנג מלא.
מפזרים 1/4 כפית קקאו שפיץ על כל מנה.