מוקרם ירקות בקארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מוקרם ירקות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גזר, קמח, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. נסו כרובית קארי גראטן, מוקרם בטטה בטטה, ו כרוב מטוגן וקייל מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים ירקות קפואים בסל קיטור על מים רותחים. מכסים ואדים 8 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. להפריש, ולשמור על חם.
מערבבים קמח וחלב 1/3 כוס בסיר, ערבוב עד חלקה.
הוסף את שארית 1 כוס חלב ומרגרינה; מערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת חלב מעובה מבעבע.
הסר מהחום; להוסיף גבינה שוויצרית, אבקת קארי, ומלח, ערבוב עד גבינה נמסה.
ירקות כפית באופן שווה לתוך 4 (1 1/2 כוס) gratin או אפיית מנות מצופה ספריי בישול. תערובת גבינת כפית על ירקות.
מפזרים פירורי לחם. מטאטאים 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 4 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.