מוקרם סקווש חורף Gratin
מוקרם סקווש חורף Gratin עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 229 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, חמאה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סקווש חורף Gratin, סקווש חורף הודי גראטן, ו סקווש חורף מוקרם ממסעדת לה בוז'ולה (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים סקווש בשכבה אחת על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד הדלעת מכרז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים כרישה ומלח; מבשלים 4 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים חלב וקמח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינה, פלפל ואגוז מוסקט; מערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים בעדינות בסקווש. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות.
מוסיפים פטרוזיליה ושום; דופק פעמיים לשלב.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על תערובת סקווש.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד חום זהוב.