מוקרם שני תפוחי אדמה
מוקרם שני תפוחי אדמה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, בטטה, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון מצויד להב החיתוך, 3 עד 5 שניות או עד השום קצוץ דק. דופק בקמח ו 1/2 חצי כוס וחצי, ואז דופק במחצית וחצי הנותרים.
הסר להב חיתוך מהמעבד, והוסף דיסק חיתוך בינוני. לעמוד נתחים של אפייה בטטה זה לצד זה בצינור הזנה, ואת הדופק דרך הדיסק. חזור עד שכל תפוחי האדמה פרוסים.
מורחים חצי תפוחי אדמה בתבנית שטחית משומנת קלות 2 ליטר אפייה או גראטן.
תערובת קרם בישול על חום גבוה, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות או עד שהוא מתחיל לרתוח.
יוצקים חצי מתערובת הקרם הרותח באופן שווה על גבי תפוחי אדמה; מוסיפים תפוחי אדמה שנותרו, וחוזרים עם תערובת הקרם הנותרת. נקודה עם חמאה.
הערה: בשלב זה, אתה יכול לכסות את הצלחת עם נייר כסף, להכניס למקרר במשך כמה שעות. לפני האפייה, בואו לעמוד במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר, ואופים, חשוף.
אופים ב 425 על מתלה תנור באמצע במשך 35 דקות או עד תפוחי אדמה הם קרום חום על גבי ומכרז מתחת.
מפזרים גבינה על גבי, ואופים 10 דקות יותר.