מוקרם תפוחי אדמה
תפוח אדמה מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, מלח כשר, גבינת גרוייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו מוקרם שני תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף ברוילר-בטוח 11 x 7 אינץ צלחת אפייה עם שום; להשליך שום. צלחת מעילים עם חמאה.
שלב חלב ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות תפוחי אדמה) במחבת; להביא לרתיחה. לבשל 8 דקות או עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז. תערובת תפוחי אדמה כפית לתבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.
מטאטא Preheat. צלייה 3 דקות או עד הזהב.