קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מוקרם תפוחי אדמה

מוקרם תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטן תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
בנדיבות חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
5
מורחים חצי מתפוחי האדמה בתבנית האפייה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מורחים את הבצלים על גבי ומכסים עם תפוחי האדמה הנותרים. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
יוצקים את המניה החמה על תפוחי האדמה ולחץ בעדינות כדי לאזן אותם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
8
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד במכרז לאורך ופריך על גבי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור