מוקרם תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גראטן תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל, תפוחי אדמה russet, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים.
בנדיבות חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית.
מורחים חצי מתפוחי האדמה בתבנית האפייה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מורחים את הבצלים על גבי ומכסים עם תפוחי האדמה הנותרים. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
יוצקים את המניה החמה על תפוחי האדמה ולחץ בעדינות כדי לאזן אותם.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד במכרז לאורך ופריך על גבי.