מוקרם תפוחי אדמה Truffled
מוקרם תפוחי אדמה Truffled יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 10 אוהדים. אם יש לכם קצפת, קורנית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו מוקרם תפוחי אדמה Truffled, מחית תפוחי אדמה קצוץ, ו צרפתית בהבזק: מקרוני מוקרם Truffled (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כוסות שמנת, טימין קצוץ, פלפל שחור, ו 3 שיני שום בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות.
להוסיף הנותרים 2 שיני שום. כיסוי; מבשלים 5 דקות. מסננים קרם לקערה.
מחממים תנור ל 204°. חמאה 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. מסדרים 1/4 של תפוחי אדמה בשכבה אפילו בצלחת.
מפזרים מלח ופלפל. לפזר 1/4 של פרוסות כמהין מעל. כפית 1/4 של שמנת מעל. חזור על 3 פעמים נוספות, מפזרים כל נוזל כמהין מצנצנות מעל שכבות תפוחי אדמה.
יוצקים 2 כוסות שמנת מעל. לחץ על תפוחי אדמה בחוזקה כדי קומפקטי. צלחת כיסוי בנייר כסף.
אופים gratin 1 שעה. לחשוף ואופים עד העליון הוא חום, תפוחי אדמה הם במכרז, ובועות קרם עבה, כ 20 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.