קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

מזל 7 שכבה לטבול

מזל 7 שכבה לטבול
מזל 7 שכבה לטבול לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר יקר למדי. 901 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אבוקדו, שעועית מטוגנת, עגבניות שזיפים ובצל ירוק. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו מזל 7 שכבה לטבול, מטבל טקס-מקס המכונה מטבל שבע שכבות, ו מטבל השכבה" הרבה מאוד" עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שעועית מטוגנת במחבת טפלון קטנה על אש בינונית ומתבלים ברוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מעבירים את השעועית לכלי קדירה קטן ועמוק. לגרד מחבת נקי עם מרית גומי ולחזור לחום.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים למחבת מעט שמן זית כתית מעולה ומעלים את האש לגובה. כשהשמן מעשן, מוסיפים את הבצל הירוק וצורבים אותם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים סלסה ירוקה לבצל ירוק ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
6
מוסיפים כוסברה, מסירים סלסה מהאש, ושכבה על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
מחזירים את אותה תבנית לכיריים, מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים שעועית שחורה, מחממים ומתבלים בכמון, מניחים על גבי הסלסה הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מעל השעועית השחורה שכבת סלסת צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
מערבבים שמנת חמוצה את גרידת הלימון והמיץ ומורחים על גבי סלסת הצ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
שלב את הבשר של 2 אבוקדו בשל עם שום, מיץ לימון, ג ' לפנו ומלח ליצירת גוואקמולה שמנמנה. מעל הסלסה עם גוואקמולה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מקשטים את המטבל בשכבה האחרונה של קוביות עגבניות וזיתים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רוינארט ברוט רוז פאסלין ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.