מחאי-מהי צרוב עם תפוזים וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 290 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, בזיליקום, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מחאי-מהי צרובה עם תפוזים וזיתים, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים דגים בקערה רדודה או צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
קערה
3
טפטוף עם 1 כף שמן, מפזרים קליפת תפוז, ויוצקים מיץ מעל; להפוך את המעיל. ממיסים חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
חמאה
מיץ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר דגים מן המרינדה, הזמנת מרינדה; מפזרים מלח ופלפל. לבשל דגים עד חום בהיר, על 3 דקות. הפוך דגים; להוסיף שאלוט. לבשל 1 דקה. מערבבים זעפרן לתוך המרינדה שמורות; יוצקים מרינדה על דגים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרינדה
זעפרן
שאלות
דגים
5
מוסיפים זיתים וחצי מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
זיתים
6
להעביר מחבת לתנור; דגים צלויים עד מבושל דרך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
7
מעבירים דגים לצלחת; למעלה עם מקטעים כתומים שנותרו. רוטב כפית עם תפוזים וזיתים סביב דגים.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.