מחאי-מהי צרובה עם תפוזים וזיתים
מחאי-מהי צרוב עם תפוזים וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 290 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, בזיליקום, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מחאי-מהי צרובה עם תפוזים וזיתים, דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה, ו חמי-מהי צרוב עם ריזוטו זעפרן ורוטב מנגו.
הוראות
מניחים דגים בקערה רדודה או צלחת אפייה זכוכית.
טפטוף עם 1 כף שמן, מפזרים קליפת תפוז, ויוצקים מיץ מעל; להפוך את המעיל. ממיסים חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום גבוה.
הסר דגים מן המרינדה, הזמנת מרינדה; מפזרים מלח ופלפל. לבשל דגים עד חום בהיר, על 3 דקות. הפוך דגים; להוסיף שאלוט. לבשל 1 דקה. מערבבים זעפרן לתוך המרינדה שמורות; יוצקים מרינדה על דגים.
מוסיפים זיתים וחצי מקטעים כתומים.
להעביר מחבת לתנור; דגים צלויים עד מבושל דרך, על 6 דקות.
מעבירים דגים לצלחת; למעלה עם מקטעים כתומים שנותרו. רוטב כפית עם תפוזים וזיתים סביב דגים.
מפזרים בזיליקום ועירית ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.