קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מחבת אחת של טאקו עם מחבת אטריות

מחבת אחת של טאקו עם מחבת אטריות
בשר בקר מחבת טאקו אחד ומחבת אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-151 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מקרוני וגבינה לארוחת ערב, בשר טחון, חסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מחבת אחת של טאקו עם מחבת אטריות, מחבת טאקו בקר, ו מחבת טאקו בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים תערובת תיבול, מים ומקרוני; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 7 דקות. או עד מקרוני הוא רך ורוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבולתערובת תיבול
מקרונימקרוני
מיםמים
3
מוסיפים שמנת חמוצה ורוטב גבינה
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
4
מערבבים; לערבב היטב.
5
למעלה עם שאר החומרים.

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.