מחבת איטלקית פריטטה
המתכון האיטלקי מחבת פריטטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 268 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת פרמזן, ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: מחבת פריטטה, אז-מחבת קלה פריטטה, ו כרוב Asiago מחבת פריטטה.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה וירקות קצוצים; מבשלים 5 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים, ערבוב מדי פעם.
מקציפים ביצים, חלב ומלח עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה; לכסות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מבשלים 10 עד 12 דקות או עד שהמרכז מוגדר.