קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

מחבת ביצה חור עם אבוקדו, אספרגוס, פטה

מחבת ביצה חור עם אבוקדו, אספרגוס, פטה
מחבת ביצה חור עם אבוקדו, אספרגוס, ו Fetan הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-589 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, לחם, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. נסו שרימפס מחבת עם אורזו, פאטן ואספרגוס, עגבניות שרי, אספרגוס וסלט אבוקדו עם בזיליקום ופטה, ו אבוקדו ביצה-In-A-חור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים את האספרגוס ואת פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד מעט השחמה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
הסר את המחבת מהחום והנח את האספרגוס על צלחות הגשה חמות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להחזיר מחבת לחום בינוני ולהוסיף את החמאה, מערבולת אותו סביב המחבת עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף את הלחם ופצח כל ביצה בחורים שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומאפשרים לבשל עד חום זהוב בתחתית, כ 2 דקות. בזהירות להפוך את הלחם והביצים עם מרית ומתבלים עם מלח ופלפל. לכסות ולאפשר לבשל עד הלבן מוגדר, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את הביצים וטוסט על האספרגוס, למעלה עם האבוקדו, ומפזרים עם גבינת פטה. לסחוט עם מיץ לימון טפטוף עם שמן זית, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה