מחבת ביצה חור עם אבוקדו, אספרגוס, פטה
מחבת ביצה חור עם אבוקדו, אספרגוס, ו Fetan הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-589 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, לחם, פתיתי צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. נסו שרימפס מחבת עם אורזו, פאטן ואספרגוס, עגבניות שרי, אספרגוס וסלט אבוקדו עם בזיליקום ופטה, ו אבוקדו ביצה-In-A-חור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים, כ -2 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ואת פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד מעט השחמה, 4 עד 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום והנח את האספרגוס על צלחות הגשה חמות.
להחזיר מחבת לחום בינוני ולהוסיף את החמאה, מערבולת אותו סביב המחבת עד מותך.
הוסף את הלחם ופצח כל ביצה בחורים שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומאפשרים לבשל עד חום זהוב בתחתית, כ 2 דקות. בזהירות להפוך את הלחם והביצים עם מרית ומתבלים עם מלח ופלפל. לכסות ולאפשר לבשל עד הלבן מוגדר, על 2 דקות יותר.
מניחים את הביצים וטוסט על האספרגוס, למעלה עם האבוקדו, ומפזרים עם גבינת פטה. לסחוט עם מיץ לימון טפטוף עם שמן זית, אם באמצעות.