קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

מחבת חזיר אלוהה

מחבת חזיר אלוהה
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. אם 17 סנט למנה נופל בתקציב שלך, מחבת חזיר אלוהה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, רוטב קטלינה קלאסי, שמן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: מחבת צלעות חזיר, בשר חזיר מחבת ארוחת ערב, ו מחבת חמש צלעות חזיר.

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף צלעות; לבשל 5 דקות. בכל צד או עד שחום באופן שווה משני הצדדים.
3
מערבבים את כל החומרים הנותרים למעט אורז; כפית על צלעות. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מערבבים באורז; כיסוי. מבשלים על אש בינונית-נמוכה 5 דקות. או עד צלעות נעשות (145F).
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.