מחבת חזיר ופלפלים
חזיר ופלפל מחבת נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 866 קלוריות, 135 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, רסק עגבניות, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. מתכונים דומים: מחבת פלפלים ממולאים, פלפלים וירקות מחבת חשיש, ו עוף מחבת, פלפלים ועגבניות.
הוראות
מחממים את המטגן. חותכים את החזיר בזווית לחתיכות בעובי 1 אינץ'; מתבלים במלח.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת הפלפלים; מתבלים עם 1/2 כפית מלח ומבשלים עד שהירקות פריכים-מכרז ומעט השחמה, 4 עד 6 דקות.
הוסף את הנותרים 2 כפות שמן למחבת.
מוסיפים את החזיר וצורב על חום גבוה עד השחמה, 2 עד 4 דקות לכל צד.
להעביר את החזיר לצלחת עם בצל ופלפלים.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את השום, מרווה רסק עגבניות למחבת. לבשל, ערבוב, עד רסק עגבניות הופך לבנים אדומות, על 1 דקה.
מוסיף את פרוסות pepperoncini ואת הנוזל שלהם, ואז לשפוך את היין ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את המרק וחוזרים לרתיחה. מסדרים את החזיר בשכבה אחת במחבת; מוסיפים את הבצל והפלפלים ומפזרים גבינה.
מעבירים לתנור ומטגנים עד שבשר החזיר מבושל דרך, 4 עד 7 דקות.