מחבת מטוגן להחליק עם חמאה חומה מחית גזר לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל מחבת מטוגן להחליק עם חמאה חומה מחית גזר לבן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 497 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מחבת פריד סנאפר עם מחית גזר לבן חמאתי, צדפות מטוגנות עם פירורי גזר לבן ופנצ'טה, ו עוגת גזר לבן עם ציפוי חמאה חום בורבון.
הוראות
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את גזר לבן ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 4 דקות.
מוסיפים את המים וקורט של מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהגזר הלבן רך, כ -15 דקות. לחשוף ולהרתיח על חום גבוה בינוני עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס, על 5 דקות.
מעבירים את גזר לבן ונוזל לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד. להחזיר את מחית לסיר ומתבלים עם מלח ופלפל; לכסות ולשמור חם.
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
מורחים את השקדים פרוסים בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך כ 7 דקות, עד חום זהוב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
במחבת גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן צמחי. העונה להחליק עם מלח ופלפל לדלות בקמח, רועד את עודף. מטגנים 2 חתיכות של להחליק על אש גבוהה עד שהם זהובים חום פריך, על 3 דקות. בזהירות להפוך ומטגנים את להחליק עד אטום רק לאורך, על 30 שניות יותר.
מעבירים את הסקייט לתבנית אפייה גדולה ושטופה ומתחממים בתנור. מטגנים את ההחלקה הנותרת.
יוצקים את השמן ומוחקים את המחבת.
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות למחבת ומתיכים על אש גבוהה. לבשל את החמאה עד שהוא מתחיל להפוך חום, על 1 דקה.
מוסיפים את השקדים ומנערים את המחבת.
הסר את המחבת מן החום מערבולת במיץ לימון.
כף מחית גזר לבן על צלחות העליון עם להחליק.
לטפטף את רוטב החמאה-שקדים על הדגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.