קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מחבת מטוגן להחליק עם חמאה חומה מחית גזר לבן

מחבת מטוגן להחליק עם חמאה חומה מחית גזר לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל מחבת מטוגן להחליק עם חמאה חומה מחית גזר לבן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 497 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מחבת פריד סנאפר עם מחית גזר לבן חמאתי, צדפות מטוגנות עם פירורי גזר לבן ופנצ'טה, ו עוגת גזר לבן עם ציפוי חמאה חום בורבון.

הוראות

1
בסיר בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את גזר לבן ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
3
מוסיפים את המים וקורט של מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהגזר הלבן רך, כ -15 דקות. לחשוף ולהרתיח על חום גבוה בינוני עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מעבירים את גזר לבן ונוזל לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד. להחזיר את מחית לסיר ומתבלים עם מלח ופלפל; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מורחים את השקדים פרוסים בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך כ 7 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בואו מגניב.
8
הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
במחבת גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן צמחי. העונה להחליק עם מלח ופלפל לדלות בקמח, רועד את עודף. מטגנים 2 חתיכות של להחליק על אש גבוהה עד שהם זהובים חום פריך, על 3 דקות. בזהירות להפוך ומטגנים את להחליק עד אטום רק לאורך, על 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סקייטסקייט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מעבירים את הסקייט לתבנית אפייה גדולה ושטופה ומתחממים בתנור. מטגנים את ההחלקה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
סקייטסקייט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
יוצקים את השמן ומוחקים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות למחבת ומתיכים על אש גבוהה. לבשל את החמאה עד שהוא מתחיל להפוך חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את השקדים ומנערים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את המחבת מן החום מערבולת במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
כף מחית גזר לבן על צלחות העליון עם להחליק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
סקייטסקייט
16
לטפטף את רוטב החמאה-שקדים על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.