מחבת עוף איטלקית
מחבת עוף איטלקית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פסטה קונכיות, חצאי חזה עוף, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף מחבת איטלקי, מחבת עוף איטלקית, ו ארוחת ערב מחבת עוף איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עם מכסה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את העוף ושום עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, 5 עד 8 דקות.
יוצקים את היין ועגבניות חתוכות לקוביות עם המיץ שלהם למחבת, ולהביא לרתיחה על חום גבוה תוך גירוד כל חתיכות משחי של מזון את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
מערבבים את הפסטה פגז, ולחזור לרתיחה. קוק חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפגזים בישלו דרך, אבל הם עדיין המשרד עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מורחים את התרד על ראש הפסטה, מכסים ומבשלים עד שמבשלים את עלי התרד, כ-5 דקות.
מפזרים את גבינת המוצרלה באופן שווה על המחבת, ומבשלים עד שהגבינה נמסה והפסטה מבעבעת, כ -5 דקות.