קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

מחבת עוף בגנאט

מחבת עוף בגנאט
עוף פאן Bagnat יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 66 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 908 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, מיץ לימון, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאן באניה, פאן בגריל עוף Bagnat, ו פאן בגריל עוף Bagnat.

הוראות

1
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את מיץ לימון, טימין, 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף בכוס 1/3 של שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר את המרכזים הרכים של הלחמניות, משאיר פגז 1/2 אינץ'. לשפשף את השום על החלק הפנימי של כל מברשת עם שמן 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מעל תחתית הלחמניות עם החסה.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
שכבה עם חצי פרוסות העגבניות והעוף; מפזרים 1/8 כפית כל אחד מלח ופלפל. למעלה עם חצי פרוסות ביצה, בצל, פלפל, וחצי הזיתים, ולאחר מכן לטפטף עם חצי ההלבשה. חזור עם שאר העגבניות, העוף, 1/8 כפית כל מלח ופלפל, ביצה, בצל, פלפל, זיתים, ורוטב. למעלה עם אנשובי, אם משתמשים. מכסים עם החלק העליון של הלחמניות. אם יש לך זמן, לעטוף כל גליל בחוזקה בנייר אלומיניום; בואו לשבת במשך 10 דקות. אחרת, לחץ על הלחמניות בחוזקה כך ההלבשה מרטיב את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
הצעות תפריט: אתה באמת לא צריך שום דבר עם זה, אבל פלחי תפוחי אדמה קלויים יהיה נחמד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
7
המלצת יין: טעם דרום צרפת של כריך זה הוא מושלם עם הערות עדין, צמחים שנמצאו רוס רבים מפרובנס. בקבוקים מן Coteaux du Varois, Cassis, או Bandol יהיה כל אפשרויות טובות.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)