קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

מחבת פילה מטוגן ברוטב פטריות

מחבת פילה מטוגן ברוטב פטריות
מחבת פילה מטוגן עם רוטב פטריות דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטריות, ריבת תות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פילה עם רוטב פטריות, פילה ברוטב פטריות וקרם ברנדי, ו פילה בקר עם קוניאק-פטריות ורוטב בצל.

הוראות

1
פטריות טחון, ואז לערבב עם חמאה, בצל טחון, מלח, ופלפל בקערה קטנה. שמור חצי תערובת חמאה, ולחלק את החצי השני על פילה 4.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
בשר טחוןבשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים סטייקים, צד חמאה למטה, במחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים את תערובת החמאה שנותרה על סטייקים. מבשלים כדי doneness הרצוי, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
להעביר פילה לצלחת, לכסות באופן רופף עם נייר, ולשמור על חם.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה. מערבבים בנוזל פטריות שמורות, לגרד את כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים ג ' לי ומיץ לימון, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בגלידה, ומבשלים עד שהרוטב מעובה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
יוצקים על פילה, ומגישים מיד.