מחבת פרפר של בשר בקר ירקות
מחבת פרפר מבשר בקר היא תוספת המגישה 4. תמורת 1.23$ למנה, מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-11 גרם שומן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מרק בקר, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מחבת פפיון בקר, מחבת עניבת פרפר של קילבסה ומחבת עניבת פרפר אלפרדו.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את המרק, הפסטה, המים והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים פלפל צהוב וקישואים; מכסים ומבשלים 2-4 דקות יותר או עד שהפסטה והירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים פנימה עגבניות; מפזרים גבינה.