קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מחבת צרובה בצדפות פרמזן

מחבת צרובה בצדפות פרמזן
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, עירית, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות צרובות עם רוטב פרמזן ורוטב רטטוי, צדפות צרובות על תרד נבול וריזוטו פרמזן, ו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
צדפות מתייבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מניחים גבינה n צלחת רדודה או שקית פלסטיק לאחסון מזון. צדפות מעילים עם גבינה. זרוק כל גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מחממים שמן וחמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים חצי צדפות בכל פעם בשמן 3 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב מבחוץ ולבן ואטום מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים פלפל ועירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו