מחבת תרד ועוף איטלקי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין מחבת תרד ועוף איטלקי בבית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 438 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, תרד, חזה עוף ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 87% , המנה הזו מרהיבה. מחבת תרד ועוף איטלקי , מחבת תרד ועוף איטלקי , ומחבת תרד ועוף איטלקי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים פטריות בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, המרק, רוטב הספגטי, העוף, התרד, גבינת הפרמזן והתיבול האיטלקי. מבשלים 5-8 דקות או עד שהם מתחממים, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים אטריות; לזרוק עם תערובת עוף.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Cecchi Chianti Classico. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![צ'קי קיאנטי קלאסיקו]()
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו הוא יין הדגל של משפחת צ'צ'י. היין מאופיין בצבע אדום אודם עז, הנוטה לגרניט עם התיישנות. על החיך, הוא מותאם על ידי טעם יבש ומלא. באף הוא מלא, עשיר וגיני, מאופיין ברמזים של סיגליות.