קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות20
מגזין

מחווני בריסקט משוכים

מחווני בריסקט משוכים
המתכון משך מחווני בריסקט יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 151 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, צ'ילי guajillo, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: מחווני בריסקט תפוזים-ברביקיו, מחווני ג'ינג'ר חמש ספייס בריסקט, ו מחווני בריסקט בהשראה אסיאתית.

הוראות

1
עם מבער stovetop להגדיר גבוה, להשתמש מלקחיים להחזיק כל צ 'ילה כ 3 אינץ' מן הלהבה טוסט עד נפוח מעט ארומטי, על 1 דקה. חזור עם chiles הנותרים, להעביר אותם קערה גדולה כמו קלוי. מכסים את הצ ' ילי עם כ 1 ליטר מים רותחים. (אם צ ' ילי לצוף, לנקב כל אחד עם סכין קטנה לתת למים בפנים.) תלול chiles עד רך וגמיש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז ולתת מגניב. לאחר צ ' ילי מספיק מגניב כדי להתמודד, להסיר את הגבעולים ואת רוב הזרעים ולהעביר לבלנדר או קערה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בעוד הצ 'ילי ספוג, לארגן מתלה על 6 אינץ' מן הלהבה ולחמם מראש את המטאטא. מסדרים את העגבניות על מחבת המטגן או תבנית אפייה ומטגן, מרפרפים מספר פעמים כדי לחשוף את כל הצדדים, עד שהמשטח כולו חרוך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
תן לעגבניות להתקרר מעט ואז להסיר ולהשליך את העור החרוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
מוסיפים את בשר העגבניות לצ ' ילי בבלנדר או במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את השום, אורגנו, כמון, ציפורן, ו 1 כוס מים ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 149°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חותכים חתיכת קלף לתוך עגול באותו גודל כמו תנור הולנדי גדול.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
9
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול מעל חום מתון, מחממים את השמן עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות, לצרוב את הבשר עד חום מכל הצדדים, על 4 דקות לכל צד. כפי שחום, להעביר את הבשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
לאחר כל הבשר הוא צרוב, להחזיר את כל זה לסיר ולהוסיף את פירה צ ' ילה-עגבניות שמורות. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מניחים את הקלף עגול על הבשר. מכסים את הסיר במכסה ומעבירים לתנור. לבשל עד הבשר הוא מאוד רך ומתפרק, על 3 שעות. זרוק את הקלף ואז להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולהשתמש שני מזלגות לגרוס אותו לחתיכות קטנות, להשליך כל שומן עודף. לרפרף כל שומן עודף מן הנוזל צליה ואז להחזיר את הבשר לסיר ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל. האם קדימה: חזה הבקר יכול להתבצע מראש ומאוחסן עם נוזל צליה שלה, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים. כדי לחמם, למקם את החלק הרצוי במחבת בגודל מתאים מעל חום מתון ומבשלים עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מחלקים את חזה משוך באופן שווה בין לחמניות (כ 2 כפות ללחמנייה) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי