מחווני דגים על סיבובי לחם תירס עם מיונז פלפל אדום
זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, קמח, כדורי לחם תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי, מחוונים עם מיונז צ'יפוטלה, ו כריכי הודו עם מיונז אפיק.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במנה רדודה.
להקציף ביצים עם חלב בקערה רדודה.
מניחים panko בצלחת רדודה נפרדת. לדלות את שני הצדדים של פילה הליבוט בקמח מתובל, ולאחר מכן לטבול בתערובת ביצה. לדלות בפנקו.
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה גדולה. מטגנים דגים בתערובת שמן חם, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מסננים דגים על מגבות נייר; לתת מגניב מעט, לחתוך פילה לתוך 14 חתיכות.
מורחים מיונז פלפל אדום על 14 סיבובים לחם תירס; העליון כל סיבוב עם 1 חתיכת דגים, 2 חתיכות של חסה, ו 1 סיבוב לחם תירס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.