קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

מחוספס כתום עלום עם רוטב טרגון

מחוספס כתום עלום עם רוטב טרגון
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, חלב, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. מתכונים דומים: כתום מחוספס עם טרגון וירקות, כתום מחוספס עם רוטב טרטר, ו כתום מחוספס עם רוטב שמיר.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה, שלבו את המים, היין או המרק, הירקות, מיץ הלימון, גרגירי הפלפל, עלה הדפנה ו 1-1/2 כפיות טרגון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מוסיפים פילה וציד, לא מכוסה, עד שהדג יציב ומתקלף בקלות בעזרת מזלג (בערך 8-10 דקות לאינץ ' עובי פילה).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוציאים לפלטת הגשה חמה.
3
מסננים 1 כוס נוזל בישול, מניחים בסיר.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ - 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מסירים מהאש. בקערה קטנה מקציפים חלב וחלמון ביצה. מערבבים 1 כף נוזל מופחת לתערובת הביצים ' להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה את הטרגון שנותר. מביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. כף מעל דגים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם בחירה מצוינת עבור מחוספס כתום. למרות מאכלי ים שונים בהחלט יכול לקרוא יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את הטריק ולא להטביע את כל הטעמים עדין. לורן-פרייר לה קובי ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר לה קובי ברוט
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.