מחוספס כתום עלום עם רוטב טרגון
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, חלב, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. מתכונים דומים: כתום מחוספס עם טרגון וירקות, כתום מחוספס עם רוטב טרטר, ו כתום מחוספס עם רוטב שמיר.
הוראות
במחבת טפלון גדולה, שלבו את המים, היין או המרק, הירקות, מיץ הלימון, גרגירי הפלפל, עלה הדפנה ו 1-1/2 כפיות טרגון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מוסיפים פילה וציד, לא מכוסה, עד שהדג יציב ומתקלף בקלות בעזרת מזלג (בערך 8-10 דקות לאינץ ' עובי פילה).
מסננים 1 כוס נוזל בישול, מניחים בסיר.
מוסיפים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ - 1/3 כוס.
מסירים מהאש. בקערה קטנה מקציפים חלב וחלמון ביצה. מערבבים 1 כף נוזל מופחת לתערובת הביצים ' להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה את הטרגון שנותר. מביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. כף מעל דגים.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם בחירה מצוינת עבור מחוספס כתום. למרות מאכלי ים שונים בהחלט יכול לקרוא יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את הטריק ולא להטביע את כל הטעמים עדין. לורן-פרייר לה קובי ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר לה קובי ברוט]()
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.